Projekat „Vazduh gradjanima“ uskoro u Futogu

Početak Forumi Javna rasprava Ekologija Projekat „Vazduh gradjanima“ uskoro u Futogu

Gledanje 1 članka - 1 do 2 (od 2 ukupno)
 • Autor
  Članci
 • #316
  Tamariha
  Učesnik
  DA
  Up
  0
  Down
  NE

  Nakon uspesnog početka projekta „Ne zagadjuj već zaradjuj“ Futoška inicijative donosi novi ekološkoi projekt, a tiče se vazduha. Naime, već postojeći projekat „Vidljivi podaci za nevidljivi vazduh“ u okviru Internet zajednice Srbije,približićemo našem Futogu.
  Kao cilj se postavlja dostupnost podataka o kvalitetu vazduha u našoj zajednici, a samim tim i podizanje ekološke svesti .
  Kroz tehnologiju koja je vec sada dostupna svima napravicemo uredjaj koji ce da meri kvalitet vazduha u nasem dvoristu. Na taj način stanovnici Futoga na odredjenim lokacijama bice informisani o trenutnom nivou zagadjenosti, samim tim imaće veći nivo vlasništva nad ekološkom politikom.
  Pozivam drage Futožane da počnu da razmišljaju ekološki. Naime, očuvanje prirodne sredine kreće od pojedinca, a odgovornost je zajednička.
  Verujem da ćemo svi kad tad shvatiti koliko zagadjenost vazduha utice na nastanak mnogih oboljenja. Sigurna sam da cemo svi bar izguglati šta danas znači tkz. Mikroplastika…Ljudi imaju pravo na zdravlje i imaju pravo da se bore za isto. Iskreno se nadam da ćemo do kraja godine ako ne već na jesen imati rezultate.
  M.H.

  • Ova tema je promenjena 1 year, 2 months ranije od strane Tamariha.
  • Ova tema je promenjena 1 year, 1 month ranije od strane Dalibor Ćalić.
  #372
  Dalibor Ćalić
  Glavni majstor
  Član UdruženjaAktivnost
  DA
  Up
  0
  Down
  NE

  Pogledajte direktna očitavanja na linku Klimerko.org

Gledanje 1 članka - 1 do 2 (od 2 ukupno)
 • Morate biti prijavljeni da biste odgovorili u ovoj temi.

1 thought on “Projekat „Vazduh gradjanima“ uskoro u Futogu”