Kako dodati sliku

6 thoughts on “Kako dodati sliku”

 1. Upravo sam povećao sam mogućnost ubacivanja slike na 2MB. Sve profilne slike koje su veće od 2MB server neće dozvoliti da se ubace. Koristimo ograničen prostor tako da moram paziti da se ne zatrpamo sa slikama. Dodatni prostor na serveru možemo dokupiti kada bude potrebe za tim. Gledam da bude što ekonomičnije jer trenutno sve plaćam iz svog džepa.
  Probaj sada da postaviš sliku trebalo bi da može. Ako ima nekih problema piši meni na profil i pošalji zahtev za prijateljstvo da probamo kako radi sistem komunikacije.
  Nadam se da ti stiže mail kada ti neko postavi komentar?
  Sva tehnička pitanja možeš postavljati i na forumu odnosno na diskusijama pa da odgovore mogu svi čitati i pratiti instrukcije.

 2. Jelena , ti i ja smo prvi koji su krenuli u korišćenje sajta pa ćemo u početku malo gaziti po trnju dok se ne uhodamo. Zato bih voleo da imamo ekipu i tehničku podrčku. Mlade koji bi se uključili kako bi im preneo znanje a i smanjio obavezu. Kasnije je u planu da i njih nagradimo za rad i angažovanje.

 3. U forumu: https://clanstvo.futoskainicijativa.com/zajednica/
  Imamo nivoe pristupa. Javni forum je svima dostupan lak za navigaciju i suvoparno dopisivanje radi lakšeg dogovaranja. Na forumu ima opcija i glasanja.
  Ovde možeš videti ono što sam započeo da probam kako radi: https://clanstvo.futoskainicijativa.com/forums/forum/javna-rasprava/ankete-i-javno-misljenje/
  Kada počneš temu na javnom forumu, dostupan je svima i može da se čita bez logovanja na sajt. Svi koji bi da ostave komentar treba da se loguju. Ovo će zaživeti kada počnemo sa nekom temom, na primer koliko je ukupno skupljeno finansija i gde se planiraju trošiti itd. Mislim da će se tek onda ljudi posvetiti i zainteresovati za to što se radi.

 4. Kada napišeš post na forumu pre nego što ga objaviš u dnu imaš jedan kvadratić koji otkačiš ukoliko želiš da primaš obaveštenja kada ti neko pošalje odgovor. To sigurno radi.
  Evo počeo sam u delu vezanom za sajt objašnjenje za ubacivanje profilne slike.
  https://clanstvo.futoskainicijativa.com/forums/topic/ubacivanje-profilne-slike/
  VIdiš profil onoga ko je objavio kao i koji status ima u udruženju po značkama koje smo uveli radi lakšeg raspoznavanja. Tako da eliminišemo sva spletkarenja koja su moguća na facebooku. Ovde imamo punu kontrolu ali treba da oživimo sajt i prepiske. Teško je ljude odvratiti sa facebooka ali mislim da je moguće kada budu shvatili da će cela zajednica imati interes kad je pokrenemo.

Leave a Comment